Individuele Hulp

Ook wij vonden het moeilijk om goed te functioneren voor, tijdens en na onze behandeling. Ergens hulp bij nodig? Aarzel niet om ons te bellen, wij zijn er voor jullie!

Post Achterstand

Is jouw administratie al langere tijd niet meer bijgewerkt? Durf je jouw post niet meer open te maken? Onze vrijwilligers kunnen jouw helpen om jouw administratie weer op orde te brengen. Zodra het overzicht er weer is kunnen ze samen met jou bepalen of er nog vervolg acties nodig zijn.

Schuldhulpbegeleiding

Wij zijn geen schuldhulpverlener, maar kunnen jou wel begeleiden in het schuldhulverlening traject. Onze vrijwilligers beschikken over een brede basiskennis op het gebied van schuldhulpverlening.

Bezoek Instanties

Heb je hulp nodig bij het bezoeken van instanties? Dat kan zijn omdat je dit niet durft of omdat je niet weet bij welke instantie je moet zijn voor jouw hulpvraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij beschikken over een ruime ervaring met diverse instanties zoals deurwaarders, incassobureaus, de belastingdienst, de rechtbank, het Juridisch Loket en diverse gemeenten.

Ergens hulp bij nodig? Neem contact met ons op, wij zijn er voor jullie!